HOEVEEL KOMEN DE PRODUCTEN AAN?

Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur vertrekken dezelfde dag als de bestelling. Degenen die na dit uur zijn gemaakt, vertrekken de volgende dag. De koerier is BRT en levert meestal binnen 24/48 uur.

BETAALMETHODEN AANVAARD?

We accepteren betalingen met PAYPAL, creditcards, pinpassen, achteraf betalen en prepaidkaarten die op het VISA- en MASTERCARD-circuit draaien.

U kunt de remboursmethode kiezen als u bij aflevering van de goederen wilt betalen met een supplement van € 4,00. De laatste betalingsmethode wordt alleen geaccepteerd voor zendingen naar Italië.

HOEVEEL ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Wij verzenden door heel Europa.

Verzendkosten zijn gratis voor bedragen boven € 29,00 alleen voor zendingen in Italië. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten voor Italië € 6,00

Voor zendingen buiten de Europese gemeenschap moet u een e-mail sturen naar clienti@fgm04.com en een persoonlijke offerte aanvragen met het exacte adres waarop u de goederen wilt ontvangen.

KAN IK UW PRODUCTEN TIJDENS ZWANGERSCHAP GEBRUIKEN?

We raden het gebruik van supplementen en cosmetica voor adipositas en cellulitis af tijdens de zwangerschap en tijdens de eerste 3 maanden van borstvoeding.

Het product voor striae en hydra tonic plus kan daarentegen veilig worden gebruikt.

ZIJN UW PRODUCTEN PROBLEMEN VOOR UW SCHILDPAD?

Onze cosmetica en supplementen bevatten geen actieve ingrediënten die de schildklier verstoren, zodat ze veilig kunnen worden gebruikt.

Voor andere pathologieën raden we u aan uw arts te raadplegen

HOE KUNNEN DE PROMOTIECODES WORDEN INGEVOERD?

De promotiecodes worden in de winkelwagen ingevoerd voordat de verzendinformatie wordt ingevoerd in het daarvoor bestemde vak dat is gereserveerd voor promotiecodes. Vervolgens moet op de knop "coupon toepassen" worden gedrukt.

ZIJN UW PRODUCTEN GETEST OP DIEREN?

Er is geen eindproduct van de FGM04-lijnen op dieren getest.

ZIJN UW PRODUCTEN ITALIAANS?

FGM04 is een Italiaans merk. Al onze cosmetica wordt in Italië geproduceerd.

Al onze voedingssupplementen worden geproduceerd in Italië, met uitzondering van IMC4SANTE 'dat in Frankrijk wordt geproduceerd.

IK WIL MET CREDITCARDS BETALEN, MAAR IK BEN MIJN PIN VERLOREN, HOE MOET IK DOEN?

U kunt via PAYPAL met een creditcard betalen, zelfs als u geen account heeft. Kies gewoon PAYPAL als betaalmethode en voer uw creditcardgegevens in. Er is geen pin / sleutel vereist